Natuur is belangrijk en onze missie is dat wij met de verkoop van goed en duurzaam wcpapier de natuur in Nederland ondersteunen en vooral kinderen laten genieten van de (lokale) natuur, zodat ze zien dat buitenspelen fantastisch is en intrinsiek gemotiveerd worden om de natuur te respecteren en te beschermen.
Wij werken daarom samen met Stichting Natuurwijs en Stichting Buitenfonds, omdat hun missie overeenkomt met onze missie.

Rutger Kussendrager, oprichter wcpapieraanhuis

Welkom! Op deze pagina vindt u allemaal verhaal over zaken waarom wij doen wat wij doen. Onze partners, projecten, maar ook verhalen over wcpapier. Lees wat u interessant vindt.

Buitenfonds

Missie Buitenfonds

Het is de missie van Buitenfonds om de natuur te beschermen en het voor de huidige en toekomstige generaties mogelijk te maken van deze natuur te genieten.

Ontdek alle projecten van het buitenfonds

Stichting Natuurwijs

Missie Stichting Natuurwijs

Stichting NatuurWijs zet zich in om kinderen in contact te brengen met de natuur, waar zij deel van uitmaken. Dit in de overtuiging dat, als kinderen zich verbonden voelen met de natuur, ze zich de verantwoordelijkheid nemen voor hun medemens en hun natuurlijke omgeving.

Ons eerste project

Ons eerste project

We zijn nu druk bezig met het Buitenfonds om te kijken welk natuurproject wij als eerste gaan ondersteunen. Meer informatie volgt erg snel.

 

verhalen over wcpapier

WCpapier

WCpapier verkopen is niet uniek. Wat verschillen wij van een eigen merk van Kruidvat, Page of ander merk. Hier is een eenvouding antwoord op te geven, maar heeft o.a. te maken met de hoeveelheid papier op een rol, soort papier en focus. Lees hier meer over de wereld van wcpapier.

BillyPlay
BillyPlay12rolls