Wij werken graag samen met WCpapieraanhuis om kwalitatief en duurzaam WCpapier tegen een goede prijs op  de Nederlandse markt te brengen en verbinden graag onze naam aan dit initiatief.

Fripa, producent en partner van WCpapieraanhuis

Impact 1 – investeren in de Nederlandse natuur

Natuur is belangrijk en onze missie is dat wij met de verkoop van goed en duurzaam wcpapier de natuur in Nederland ondersteunen en vooral kinderen laten genieten van de (lokale) natuur, zodat ze zien dat buitenspelen fantastisch is en intrinsiek gemotiveerd worden om de natuur te respecteren en te beschermen.

Wij werken daarom samen met Stichting Natuurwijs en Stichting Buitenfonds, omdat hun missie overeenkomt met onze missie.

Lees hier ook meer over op de pagina https://www.wcpapieraanhuis.nl/natuurverhalen/

Impact 2 – Gemak

Wij werken niet met tussenhandelaren, maar het wcpapier gaat direct naar u toe en wij werken hier zoveel mogelijk op efficiente wijze met een aantal partners. Doordat we ons wcpapier niet verspreiden via winkels, supermarkten of drogisterijen en u ze niet hoeft op te halen, zijn we erg efficient en duurzaam.  Voor promotiedoeleinden kunnen wij wel kiezen om enkele partners in te zetten om ons wcpapier aan te bieden. Anders was u misschien ook niet bij ons gekomen.

Dit hele proces zullen wij blijven optimaliseren en aanpassen waar nodig.

Kunt u van toegevoegde waarde zijn voor ons in dit proces? Neem vooral contact met ons op.

bezorgenwcpapieraanhuis

Impact 3 – kwaliteit en 100% gerecycled

Onze producten zijn gemaakt van 100% gerecycelde vezels, dus er is géén enkele boom voor gekapt en ontvangt daarom het keurmerk Der Blaue Engel en hebben een hoge kwaliteit ( dus zeker niet het grijze schuurpapier)

Der Blaue Engel is het officiële Duitse milieukeurmerk, vergelijkbaar met de Nederlandse Milieukeur. Het bestaat sinds 1978 en is daarmee het oudste milieukeurmerk ter wereld. Het label van Der Blaue Engel op een product geeft aan dat het product op de belangrijkste milieuaspecten minder milieubelastend is dan soortgelijke producten. Het is daarnaast ook veiilg voor consumenten.

Samen met onze fabrikant zullen wij altijd kritisch kijken naar duurzame grondstoffen, maar wel altijd met de economische gedachte dat een product betaalbaar moet blijven en een goede kwaliteit moet hebben!

Impact 4 – productieproces/producent

Wij hebben met meerdere producenten gesproken om tot een samenwerking te komen en met Fripa (Duitse gründlichkeit) hebben we een partner die naast duurzame producten een duurzame relatie ook belangrijk vindt.

  • Het witte papier is chloorvrij gebleekt.
  • Tijdens het productieproces is er minder waterverbruik.
  • Voor de productie worden géén chemicaliën gebruikt,waardoor het papier zeer snel afbreekt (Sceptic Tank Proof).
  • Fripa zit in Frankfurt en is qua vervoer ook het meest gunstig t.o.v. andere fabrieken in Polen, Italie, Engeland of China.

Wij concurreren niet op prijs, maar wij kunnen samen met Fripa kwaliteit garanderen tegen een goede prijs. Grote en sterke vellen, duurzaam geproduceerd en met 250 of 400 vel op een rol.

Fripa fabriek

Impact 5 – distributie

Vanuit de Fripa Fabriek worden de producten per volle vrachtwagen naar onze locatie in Groningen gebracht waar alles wordt verwerkt om te verzenden. We zitten in een E-commercecentre met meerdere online ondernemers zodat wij kunnen samenwerken met personeel, materiaal en vervoerders. Onze producten gaan rechtstreeks vanuit Groningen naar u en wij werken niet met tussenhandelaren en kunnen wij een goede verkoopprijs garanderen.

In Groningen kunt u zelfs voor € 1,- extra uw bestelling laten bezorgen door een fietskoerier!